Om Oss
Postet av: Admin - 18.12.10 kl. 18:38 - Sist endret: Aldri

Sanktolavsorden.no er en internettportal som er heleid av Samlerforumet.net. Det presiseres at nettstedet ikke har noen offisiell tilknytning til det Norske kongehuset, Regjeringen eller Ordenskanselliet. Siden retter seg mot personer med interesse for ordenen og fungerer som en informasjonsportal for Norges eldste orden, Den Kongelige Norske St. Olavs Orden. Siden vil også inneholde relevant informasjon om andre norske ordener.
 
Samlerforumet.net er en non-profit internettportal for samlere av militaria og personer med historisk interesse. Siden inneholder publikasjoner, oppslagsverk og nyttig informasjon vedrørende de aktuelle temaene. Alt materiale er beskyttet av opphavsrett, enkelte ganger fra andre personer eller selskaper, men dette vil da være ettertrykkelig informert om. Samlerforumet.net er ansvarlig for alt innhold på siden og alle spørsmål vedrørende innhold kan rettes til administrator via e-post.

NB! Samlerforumet.net er ikke ansvarlig for brukeres innlegg på diskusjonsforumet. Om innlegg er krenkende eller i strid med norsk lovgivning, vil de bli slettet av en moderator.

For ytterligere informasjon, forespørsler eller kommentarer, vennligt kontakt
oss per e-post!
 
 

 
 


 

Kontaktinformasjon:
 
  E-post: admin@sanktolavsorden.no
  E-post - Samlerforumet: admin@samlerforumet.net

Opphavsrett:
 

Alle bilder og tekst på denne siden er beskyttet av opphavsrett!
Alle bilder er gjengitt med tillatelse. Om du ønsker å benytte innhold fra nettsiden, vennligst ta kontakt med oss via e-post.


© - Samlerforumet.net

   

 
 

 
 
 

 
Samlerforumet.net

 


 

 
 

 
SanktOlavsOrden.no / Samlerforumet.net © 2010-2011


Materiale funnet på denne siden er beskyttet av opphavsrett.
Vennligst kontakt Administrator for gjenbruk eller modifisering av sidens innhold. Takk!